Υλικά:
-4 φλυτζάνια Γίγαντες-Ελέφαντες Πρεσπών ''ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ''
-2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
-1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
-2 πιπεριές κόκκινες
-2 σκελίδες σκόρδο
-2-3 ντομάτες ή ντοματοπολτό
-μαϊντανό, σέλινο, δυόσμο
- 1/2 κούπα του τσαγιού λάδι
-αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία:
Αρχικά μουλιάζουμε τα φασόλια από το βράδυ. Ξεπλένουμε τα φασόλια και τα βράζουμε για 1 ώρα σε σιγανή φωτιά (για να μην βγει η φλούδα). Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τις πιπεριές, το σκόρδο και μετά προσθέτουμε την ντομάτα και όλα τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τα φασόλια σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με την σάλτσα που δημιουργήσαμε. Προσθέτουμε λίγο λάδι και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180-200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 1 ώρα.
Καλή Απόλαυση!!!!!